Hej på dig!

Jag kommer nog alltid att rysa och tänka tillbaka när jag hör denna låt:



Kommer ni ihåg när vi sjöng, kära PW-89or? Det var bara minuter kvar tills det största ögonblicket hittills i våra liv. Bara minuter innan vi skulle springa. Lyssna och dröm dig tillbaka. Försök hitta känslan du hade inom dig just då. Själv var jag ivrig, förvirrad, lycklig och sorgsen på samma gång. Det är sällan man kan känna så mycket samtidigt.

Kommentarer
Postat av: AnnG

OH MY! Jag trodde aldrig att jag skulle ha en sån nostalgikänsla av den här låten! Men det gör jag! Fast jag fattar inte varför, för jag minns inte att vi sjöng den här? Fast ändå har jag något minne av att vi alla sjöng den.. Hur var det, Märdie, jag måste veta! :P

2008-11-11 @ 09:15:54
URL: http://kastasand.blogg.se/
Postat av: lina

jag får rysningar över hela min kropp! gymnasietiden var verkligen time of my life. men jag hade också glömt att vi sjöng den där låten tills jag läste det här! ofta vi får gåshud av nic and the family liksom. sånt händer bara i flen, barn. bara i flen.

2008-11-11 @ 11:27:38
URL: http://ramlad.blogspot.com
Postat av: Madde

AnnG och Lina: Det var ju precis innan vi skulle springa ut. Esteterna gick upp på scenen och startade allsång. :) Jag minns att jag inte riktigt kunde sjunga med. Mitt huvud var redan utanför skolan hos min familj, huhu.

2008-11-11 @ 12:37:08
Postat av: AnnG

Ja såå var det ja! Vilket genidrag av dem! Åååh!

2008-11-11 @ 14:41:34
URL: http://kastasand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0