Rosett och fyndad tröja.

Det är kul att kunna variera sig lite när man, som jag, ofta hamnar i perioder då håret vägrar bete sig. Så idag har jag för första gången ett rosettspänne i håret som jag köpte på Indiskas rea i vintras. Och igår hittade jag den blå tröjan för hundra kronor på H&M. Nu ska jag äta paj med pojkvän och hans väninna, tjoho.



och så var det söndag igen.

spelkväll i fredags med pojkvänsmys som avslut. pizzatest och 04-släpp på Norrlands igår. idag tar det emot att skriva 300 ord pjäsanalys. är nog väldigt skoltrött. i veckan måste jag komma ihåg att skriva diverse personliga brev att skicka tillsammans med CV till olika ställen gällande sommarjobb. vet inte om jag orkar anstränga mig mer på sommarjobbsfronten sen. vill helst jobba och inte läsa sommarkurs, men får se hur det blir. tur att jag har en hel del pengar sparat så jag skulle klara mig utan båda delarna, men det är just "klara mig" jag stör mig på. vill inte bara klara mig, jag vill ha pengar att röra mig med så att jag till exempel kan resa nånstans i sommar. åh.

ps. Dermot Mulroney dök upp i senaste New girl och jag dör lite varje gång jag ser honom. hähä.

Just nu händer det inte så mycket mer än det att våren håller på att besegra vintern - och jag min lathet.

I detta nu har jag precis skickat in en skrivuppgift och funderar på vad jag ska lägga till i en annan innan också den ska inlämnas. Fina Ted sjunger om hur han spionerar på en kvinna när hon badar naken och jag tänker att ja, jag håller med, det har nog varit en ganska härlig dag. Det var härligt att jogga i eftermiddagssol - fram tills dess att min energi tog slut och jag ville spy. Ja hör och häpna, jag har till slut börjat jogga! Idag var andra passet denna vecka. Kände att det var dags nu. Det är farligt för hjärtat att vara överviktig, men det är inte direkt bättre att vara 22 år och väga 43 kilo. Och jag kan ju inte äta massa skräpmat för att på så sätt gå upp i vikt, nä, muskler får det bli. Plus att man faktiskt tycker om sig själv efter att man varit duktig och rört på sig. Och min kropp och mitt hjärta tycker nog bättre om mig nu också. Den är liksom inte till för att ligga still eller vara energilös och svag.

RSS 2.0