regnet försöker spola bort mina glada tankar men de gör motstånd.

skitväder. snubblade ner på stan för att köpa en present till en vän, och för att muntra upp mig själv (jag blir så deppig när vädret sviker) gick jag även till H&M och hittade där till min stora lycka shortsen jag förälskade mig i när jag såg dem på bild för en månad sedan. vilken tur för mig att de hade dem i just den allra minsta storleken (som jag måste ha på grund av min lilla rumpa)! därtill är jag extra glad att skärpet är så fint, för då kan jag använda det även som midjeskärp till andra plagg.

jag älskar mint.



men igår var det en väldigt fin dag, närmare bestämt datumet som markerar vårt första år som ett par. jag har egentligen inga ord som räcker för att beskriva hur det känns så det får duga med att jag säger att han är det bästa som hänt mig, bland annat därför att ingen kan få mig att skratta som han kan, samt att han kallar mig puttinuttsaker såsom "fuffis" varannan minut och låter mig göra detsamma. ååååh, kärlek :)

vi var på bio och lyckades båda två få gratisbiljett tack vare poäng på medlemskorten. åsåm! the hunger games är bra, se den. jag ska nog hugga in på den matchande boken också, för att se om den är lika spännande. efter filmen började vi så småningom laga middag men efter att det gått en timme och klyftpotatisen fortfarande var stenhård på grund av sämst spis i Kims korridor var vi hungriga och trötta och slängde till slut potatisen i en stekpanna. det blev som tur är väldigt gott när allt äntligen var klart. sen fick jag somna där jag trivs överlägset bäst: i hans varma, trygga famn.

 


"Use the force, Harry" - Gandalf (och så en bild på professor X)

Inte för att rubriken har så jättemycket att göra med detta inläggs innehåll, förutom att den mixar Harry Potter med Star Wars, Lord of the Rings och X-men. Här är den fantastiska bilden jag refererade till.

Det jag egentligen ville säga är att jag nog aldrig stött på en mysigare sida än pottermore.com (vilken jag väntat en evighet på färdigställandet av) och det var längesen jag blev så mysigt underhållen och barnsligt glad som när jag började utforska sidan; Pottergalen som jag ju är. Jag heter OakRiver21337, hoppas vi ses på Hogwarts, hihi.

Men nu måste jag nog börja skriva på en uppgift som ska in imorgon. Ack vad det tar emot att vara vuxen ikväll.

RSS 2.0