She falls asleep and all she thinks about is you

Åh, vilken härlig dag! Eller, ja, det är skönt att det inte regnar i allafall! Jag sitter här och lyssnar på musik, just nu Justin Timberlakes "Lovestoned" - superbra! Vid fyra ungefär väntas Amanda höra av sig. Ska bli jättekul att träffa henne, har saknat henne mycket. Och någon av de närmaste dagarna måste jag ju träffa Josse A, det var ett bra tag sen nu. Men alla ni andra tjejs, ni får inte tro att jag har glömt er! Jag saknar er jättemycket! Senaste tiden har jag umgåtts en hel del med Sara, och vi har haft jättetrevligt. Tack för att du finns!

När posten kom idag blev jag glad eftersom betygen kom! Och nej, jag är inte glad för att jag fick se alla betyg (så nördig är jag inte), utan jag är glad för ett betyg jag kämpat för - MVG i Historia A! YEEEAAAAH! :D Jag vill då passa på att tacka mina tjejs som stöttade mig när jag kämpade med kompensationsuppgifterna. En extra puss till Sandy som var snäll och läste igenom dem. Ni är världens bästa vänner, så tack för att ni finns!

Jag önskar att vädret kunde vara som det var precis innan skolavslutningen. Nu har jag liksom ingen lust att lägga mig och sola, för solen verkar inte vilja vara framme tillräckligt länge. KOM IGEN NU SOMMAREN!

 <--- Checka in denna urgulliga unge. Gissa vem? ;)

Bara en helt vanlig sommarlovsdag...

...utan något som helst att göra. Visst är det urskönt med sommarlov, men det är mindre kul när man inte har något att hitta på. Jag ska väl sitta lite vid datorn en stund, sedan kanske läsa lite. Vi får se hur det blir. Något som slår mig medan jag skriver är hur otroligt intressant detta måste vara att läsa. Jag förtjänar ett pris av något slag. Typ förstapris i Uttråknings-OS.

Don't go changing...sorry's not good enough.

Söndag...

...och jag fattar fortfarande inte att det är sommarlov. Det blir inte bättre av att vädret är som det är. Men ett faktum är; med musik i öronen blir alla regniga dagar soliga. :)

Ja, vad har jag då gjort de senaste dagarna? Träffat diverse vänner, träffat E&E och... ja, det är väl i princip vad jag hunnit med. Plus att jag och Sara har utvecklat ett visst beroende, som dock för min del har lugnat sig en del sedan jag har pratat allvar med mig själv. ;)

Imorgon blir en lugn dag. Vågar man hoppas på lite sol? Det skulle verkligen vara på tiden nu när det faktiskt är sommarlov.

I wish I could bubble wrap my heart, in case I fall and break apart.

Åh, McFly!

Okej, nu är det ju såhär att McFly kanske är en aning.. vad ska man säga... higschool, men när killar sjunger som Tom, Danny och Dougie i McFly gör så kan man ju inte bli annat än lite kär. ;)

http://www.youtube.com/watch?v=MnCPWT31gio All about you. Danny (mössa i denna video) har finaste rösten, raspig och söt. :)

 Danny Jones image4 Tom Fletcher  Dougie Poynter
 Harry Judd

Spårlöst försvunnen!

Jag är totalt förvirrad. Min rakhyvel är borta och jag har ingen som helst aning om var den är! Den har bara gått upp i rök. Det är ett verkligt mysterium som jag gärna vill lösa. Jag börjar nästan tro att någon har tagit den, men vem skulle sno någon annans rakhyvel? Det troliga är att någon i familjen har gått i sömnen och lagt den någonstans och denna person är antagligen jag. Men då borde jag nästan komma ihåg att jag har flyttat den i sömnen. Nåja, om ni undrar varför jag är frånvarande (då menar jag inte kroppsligt) idag så beror det på detta. ;)

Nej, usch, nu känner jag mig nere! Haha...

Dagens favorit:
Ever the same - Rob Thomas

P.S Mamma har köpt en ny, så nu kan jag sova. ;)

The lista

Besvaras på begäran av Paulina Bånge

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
"ungefär mellan 13 och 19 år; tonår"

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Ehmm, det är väldigt svårt att beskriva. Fack i hårdplats staplade på hög. De är till för pappas olika papper och sånt. Haha

3. Vad var det senaste du såg på tv?
The OC


4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
18.26 (18.38 var den)

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
"Feeling good" med Michael Bublé

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Ca 10 minuter sedan. Har varit nere vid nallestugan och tagit några dopp tillsammans med AnnG och Amanda. :D

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
Jag läste lunarbloggar.

8. Vad har du på dig?
Trosor, bh, strandklänning

9. Drömde du något i natt? I så fall - vad?
Jag minns inte, men antagligen drömde jag nåt.

10. När skrattade du senast?
För ca 10 minuter sedan tillsammans med AnnG och Amanda

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Foton, två (varför?) anslagstavlor samt två lampor.

12. Har du sett något konstigt på sistone?
Haha, jag kommer direkt att tänka på en ganska konstig sak. Jag lade för 5 minuter sedan märke till att jag verkar vara mer solbränd på ryggen och områdena runt den än på framsidan. Saken är bara den att jag mest har solat framsidan och jag har dessutom inte hunnit solat ryggen alls idag. Har någon en bra förklaring? Haha, låångt svar.

13. Vad tycker du egentligen om den här utmaningen?
Jag tycker att listor i längden kan bli lite tjatiga, men denna lista var ganska okej.

14. Vilken var den senaste filmen du såg:
En Bond-film tror jag. HAHA

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Ingen aning faktiskt. Välbehövliga saker till min familj kanske?

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till:
En bra beskrivning på mig är: "Det är inte som det ser ut." (Skall sägas med raspig gubbröst. Om någon känner igen detta citat är den personen både svinbra och lite myppig.) Med andra ord; jag är mycket roligare och trevligare och gladare osv. än vad jag verkar vara. Så var inte rädda!

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Ingen svält eller fattigdom. Love everywhere.

18. Tycker du om att dansa?
Jodå, om jag är på bra humör och umgås med nära vänner.

19. George Bush?
Jag känner då inte honom, men den bild jag fått är väl inte så bra. Verkar vara lite konstig.

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke respektive flicka?
Oj, det var svårt. Hmm.. det finns så många fina namn. Men en pojke tror jag skulle heta Emil eller Oliver. Det är vad som känns bäst just nu. ;) En flicka är väldigt svårt det också... Men kanske Myra eller Tova.

22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
Jo, men jag håller med Lina här. Inte för alltid.

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till Pärleporten?
"Det var banne mig på tiden. SOM vi har väntat! Alla dina nära och kära har saknat dig och de väntar här inne. Träd in här och du kommer få evig ro."

24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna
Sara Pierre, Jessica S, Amanda och AnnG


Torsdag

Ännu en dag med underbart väder. Jag blir så glad! Dessutom har jag fått en liten bränna, med betoning på liten. I alla fall om man jämför med min lillasyster som nog borde döpa om sig till Pepparkaka Söderberg. Jag skrattar dock skadeglatt åt att hon har solat liiiite för länge, vilket innebär att hon har bränt sig. HAHA

På tal om HAHA. Sverige-Island igår. Jag undrar vad islänningarna håller på med. Men men, vi tackar och tar emot.
Islänningarna tror att domaren blåst för straff (vilket han inte har).
Förvirrad isländsk back GER bollen till Rosenberg.
Rosenberg: "Tittilitiiii...Lalalaaa" (lattjar lite med bollen i godan ro)
Allbäck: "Mackan...Paaaaaass!" (sägs med väldigt tjejig röst, tror jag)
Sedan gör Allbäck det ännu roligare och jonglerar med bollen innan han chippar in den i mål. Det var ju liiite synd om islänningarna då. Men vi hade roligt hemma i tv-soffan i alla fall!

Senare idag planerar jag att svara på frågorna som Lina vill att jag ska svara på (alltså den där listan hon har i bloggen). Anledningen till att jag inte kan svara på dem nu är att jag inte har någon bok som är nödvändig för att kunna svara på fråga 1. Så jag tar det hemma istället. Spännande!

Dagens favorit:
Obviously - McFly


Fredag

Jag har läst i senaste VeckoRevyn om vad som gör en blogg till en succé. Och jag kan direkt säga att jag inte uppfyllde särskilt många av kraven för en toppblogg. Jag skriver inte varje dag, jag riktar inte in mig på något särskilt, jag försöker inte tvinga på bloggen på mina vänner och jag tror inte att jag provocerar någon. Dessutom skriver jag inte om något som kan intressera någon annan, så varför skriver jag då blogg? Jag tror min anledning är att det kan vara väldigt skönt att skriva av sig, precis som jag gör just nu. Fiffigt, va? ;)

Snart ska jag fixa och trixa lite innan jag ska gå till Johanna/Ebby. Sedan går Ebby, jag och Milli till Sveaparken och möter de andra. Och så blir det Redlight kl. 8.
 
I helgen tänker jag göra minsta möjliga. Lite plugg blir det väl, men jag behöver inte stressa som jag brukar. :)

I don't want to run away, but I can't take it, I don't understand. If I'm not made for you then why does my heart tell me that I am?

Dagens favorit:
Everything - Michael Bublé

RSS 2.0