HTC Desire S.



Yay! Jag har äntligen bestämt mig för en telefon och det blev denna. Håll gärna tummarna för att den ska vara snäll mot mig. Nu får jag vänta med spänning i ett par dagar innan den anländer.

tur att han väger upp de dåliga tankarna i mitt huvud genom att vara så himla bäst på alla sätt och vis.

idag har jag surat över irriterande små faktum såsom att jag igår använde min helt nya basker i totalt max en timme, lade den i väskan för att det blåste så mycket att jag var rädd att den skulle blåsa bort - för att sen tappa den nånstans på stan bara en stund senare när jag plockade upp annat ur väskan. detta upptäckte jag idag när vi skulle ut och jag ville använda baskern. hatar när jag förlorar saker!! det är inte det materiella/slösade pengar-sidan, utan mer själva känslan att det kunde ha varit något mer värdefullt jag tappade än en ändå ganska billig basker. jag får väl bli lite mer paranoid och ständigt se mig omkring efter egentappade grejer när jag är ute och far. åååååh vad irriterande. köpa ny basker, hej hå hej hå.

...och så kan jag inte bestämma mig för en telefon att köpa. håller på att bli GALEN.

<3 ugglor. och det här kan vara den coolaste jag sett.


en månad kvar till jul och jag hinner inte med.

som många andra lyssnar jag ofta på musik, och då nästan alltid genom spotify. jag har en hel del listor och min favorit är, kanske en aning förvånande, min gamla lista med jullåtar. jag brukar börja lyssna på julmusik redan i slutet av oktober för jag älskar julen; exempelvis känner jag sällan sådant lugn och harmoni som när jag klär granen. ja, så klyschigt är det. och det jag älskar med jullåtar är att man tycker om dem - och ännu viktigare: får tycka om dem - trots att vissa av dem är hur töntiga som helst. mina favoriter är de äldsta, de som nästan inte är töntiga alls för att de liksom dök upp innan det blev tjatigt att släppa nya versioner av jingle bells. och genom de där gamla låtarna verkar julen så mycket mysigare än vad den är nuförtiden. inte alls lika plastig. men det är kanske bara jag som inbillar mig. förresten kommer jag kanske sätta samman en lista med bara mina favoriter, om jag orkar.

hur som helst. jag har inte så mycket motivation att skriva blogg för tillfället. och det händer inte så mycket som är värt att skriva om. jag skriver hemtenta, skriver c-uppsats, pussas, kramas. men här är i alla fall julmusiken jag sammanställt hittills. den kommer nog fortsätta att uppdateras fram till jul. jag rekommenderar att ni har shuffle igång för det blir lite tjatigt att höra i'll be home for christmas fyra gånger i rad, trots att det är olika versioner. god jul!

(ps. kan någon mer eller mindre kunnig person assistera mig i sökandet efter en ny mobil? jag vann precis ett stipendium och min nuvarande telefon blir bara segare och segare, så jag tänkte byta innan den somnar in. jag tänker mig att den får kosta mellan 2000 och 3000 kr. egentligen är jag sugen på denna, men den är aningen för dyr. dock bortser jag kanske från det till slut. annars är den här ett alternativ, billigare och kanske rentav bättre. men jag vet inte. jag gillar sony ericsson, men kan tänka mig vilken bra android-telefon som helst. det enda kravet, förutom halvkravet på priset, är kvalitet. hehe, duh... men ja, snälla gullisar, om ni ville hjälpa mig vore jag så himlans tacksam!)

ibland är det så dumt för man kan inte sluta tänka dumma tankar.

det är inte svartsjuka egentligen även om det är det enklaste sättet att beskriva det. jag vet ju att det inte är något där. det är inte ens verklig oro. det är bara jag som värderar mig själv så lågt att jag tänker att jag kan bli mosad av vilken annan tjej som helst. det är så korkat för jag är hans och han är min. det vet jag mer säkert än något annat. jag tänker bara såhär för att jag drömde så dumt i natt och jag har aldrig varit så ledsen och krossad som jag var i den drömmen. men tur då att dum dröm bara är just en dum dröm. och att vara lite orolig hela tiden för att han ska hitta någon bättre är kanske bra ändå, för då tar jag honom inte för given (vad jag tjatar om det där "inte ta för givet". men det är ju så viktigt).

RSS 2.0