Tisdag

Sitter i detta nu och gör ett tappert försök att skriva på en labbrapport, men det är sååå tråkigt att jag inte orkar. Men jo, jag ska ta tag i det...snart... Inte likt mig va?

Nu är det inte långt kvar till sommarlovet! JAHOOOO! Jordgubbar, sol, böcker, glass i stora lass, vänner och en massa bruna snyggingar! Kan det BLI bättre? ;D

Nu när sommaren finns runt hörnet vill jag bara dansa som en galning, kanske eventuellt min egenkomponerade Dirty-Dancing dans. Åh, herregud, vad skriver jag? Här bjuder jag på mina egna crazy tankar. Vilken tur att jag kan stå för detta senare (not)! ;)

You never stay with me in the morning, you never hold me when I sleep.

Dagens favorit:
Chasing Cars - Snow Patrol

Onsdag

Jag är tröttare än jag varit på länge. Och ja, gnäll- och pessimist-Madde är i farten igen. Hon är i farten väldigt ofta förresten. Jag vill passa på att be om ursäkt till närmaste släkt och vänner när det gäller detta.

Denna vecka har gått väääldigt långsamt. Är det verkligen bara onsdag? Gaaah. Jag har faktiskt känt mig ganska glad de senaste dagarna. Men när jag tänker på en sak blir jag nedstämd direkt. VTB-uppsatsen. Jag är glad att jag fått en chans att visa att jag kan, men samtidigt mår jag så jäkla dåligt för att jag hade chansen att säkra betygen. Men jag tog inte chansen. Och då får jag betala för det. Fasen, varför kan jag inte vara bra när det verkligen gäller? Jag satt och tänkte på det och kom fram till en massa uppenbara fel jag gjort. Jag var väl för trött för att inse det när jag skrev. Men som sagt, att jag aldrig kan vara bra när det gäller...

Jag ska väl inte gräva ner mig helt så jag ska försöka tänka på något annat. Som att jag längtar tills på fredag när jag ska på bio. Och att jag längtar tills på söndag för då kommer Tysklands-tjejsen hem och fader fyller x antal år. Och då får jag träffa Ebba och Emilia. :)


Nu ska jag återgå till engelska-plugg. See you later. :)


Dagens favorit (tillbaka igen):

Give it to me - Nelly Furtado, Timbaland & Justin Timberlake


Tisdag

Jag sitter i skolan och är lite smått irriterad på mig själv. Glömde gympaskorna hemma och vi ska ORIENTERA idag, antagligen i lera. Jag får ringa mamma lite senare och be henne komma förbi med skorna...

Idag är en ganska jobbig dag. Inte nog med att jag och AnnG ska leda en grupp med 11-åringar, därefter ska vi orientera och sedan gå till trafikskolan. Jag kommer somna gott ikväll. 

Igår såg vi på Hair, och HERREGUD vad de var bra! :D Jag vill se det igen! :)

På fredag ska jag och Amanda mysa på Pirates of the Carribean 3 i Katrineholm. Jag längtar. :D

Nej, nu ska jag återgå till skolarbetet. 

Vi hörs och syns! 

Fredag

Japp, så är det. Denna dag är ganska kvav med åskmoln på himlen. Hade önskat mig lite sol så att jag skulle kunna förbättra brännan, men icke.

Klockan 15 möttes Jay, AnnG och jag vid Hasses trafikskola bara för att sedan lägga märke till att de stängde klockan 12! Nej då, vi blev inte alls frustrerade. Hur som helst fick jag i alla fall en skön, om än väldigt kvav, promenad hem. Och Amanda, förlåt att jag inte vinkade! Jag såg dig helt enkelt inte, jag var i min egna lilla värld. Något som du ofta brukar vara när jag åker förbi, så det går väl jämnt upp. ;)


Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kanske läsa någon bok eller PLUGGA lite? Haha, usch, jag tror jag väntar med pluggandet till senare. Känner att jag förtjänar en paus.

Dagens favorit (har inte tröttnat än):
Boston - Augustana


Tjollahopp!

Åh, jag blir tokig. Jag har flera gånger försökt att skriva mitt första blogginlägg, men datorn verkar inte tycka om att jag inleder bloggandet. Varför då denna blogg? Fråga någon som vet.

Denna dag har bestått av nationellt prov i engelska samt mun-mot-mun-metoden på livlös "person". Nu sitter jag här vid datorn och filosoferar över livet i allmänhet. Funderar på hur jag ska gå till väga för att återfå normal blodcirkulation i händer och fötter. Motion verkar inte hjälpa.

Har jag blivit fjortis? Min ängsliga fråga kommer av det faktum att jag är ganska förtjust i McFly. Vissa av deras låtar har lite Beatles-känsla. Five colors in her hair är söt. Mhmm...

Här kommer ett tecken på att jag kanske är lite fjortis. Men jag måste bara uttrycka min starka åsikt om att dessa personer påminner väldigt mycket om varandra. Kan du se vem som är Brittany och vem som är Gwen? Vågar du chansa?

 

Dagens favorit (P.S, jag undrar hur länge jag kommer orka hålla på med dagens favorit):
I wanna have your babies - Natasha Bedingfield


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0