Det är lustigt att man sätter det riktiga värdet på saker och ting när de är borta.

Jag lyssnar på Michael Jackson. My gawd. Det är så sad att han levde ett så...ensamt liv. För det måste ha varit ensamt där mitt bland alla människor. Visst kom det fram så himla mycket bra från den där mannen, men om man ser till hur det blev känns det som att han förstördes. Det är ju inte som att allt skit han gjorde mot sig själv (ex antal operationer och andra konstiga fasoner) endast kan läggas på honom. Vilket tryck från omgivningen! Men det är klart, han hade kunnat välja att kliva ner från poptronen, att inte skapa mer då när trycket nästan mosade honom. Då hade han kanske haft det bättre. Men han valde den svårare vägen. Det var en knivsegg han balanserade på. På sätt och vis tycker jag att han var modig.

Sätt på Beat it, tryck in ett par bra hörlurar i öronen, vrid upp volymen så att ni liksom ÄR musiken. Då hoppas jag ni håller med om vilken fantastisk artist vi har förlorat. Som vi faktiskt förlorade för ganska länge sedan, tyvärr.

Kommentarer
Postat av: Amanda

Kanske valde han bara det som var han.

Läs den här artikeln: http://www.expressen.se/kultur/1.1623868/varfor-vi-alskar-att-hata-jackson

Så sann och så fin. Och Jonas Gardell är ju bara bäst.

2009-07-04 @ 10:13:34
URL: http://charlice.webblogg.se/
Postat av: AnnG

Jag har alltid blivit så ledsen i hjärtat när folk har underskattat hans musik, när de inte velat lyssna på det fina han gjort. Det har liksom funnits så länge vi funnits, men ändå har ingen velat lyssna. Och förlorat honom som artist har vi ju gjort, men vi har inte förlorat hans underbara musik. Den har han lämnat kvar. Han gav så mycket som vi kan vara glada över att vi har. Och att vi är den sista generationen som fått uppleva honom, det är ju egentligen ganska coolt.



På samma sätt som våra föräldrar hade turen att uppleva Elvis Presley, hade vi turen att uppleva Michael Jackson.

2009-07-04 @ 11:24:38
URL: http://kastasand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0