Missing person?

Det är något mycket underligt som pågår. Vår granne Robbert åkte till Holland för en och en halv vecka sedan. Det sista han sa till oss var "I'll be back on sunday", alltså söndag den 8 mars. Men han kom aldrig tillbaka. Amanda skickade i veckan flera sms där hon uttryckte vår förvirring och oro över hans beteende. Inget svar. Visst, vi kan förstå att han kanske bestämde sig för att stanna hemma lite längre, men då borde han ha the decency to höra av sig på nåt sätt. Har han bytt till ett holländskt mobilabonnemang? Är det därför han inte har svarat? Det är lite underligt om så skulle vara, med tanke på att han har en affärsverksamhet här i London och därmed måste vara möjlig att kontakta. Han kan ju inte bara byta sådär, utan att någon vet om det...

Febe, som ju nyligen flyttade tillbaka till Holland, hörde förra veckan av sig till Amanda på Facebook och berättade att hon kommer på besök den 20 mars. Det borde betyda att hon planerar att åka med Robbert. Alltså borde han komma tillbaka samtidigt. Och det verkar inte som att nåt har hänt, för då borde hon ha nämnt det.

För en halvtimme sedan knackade vår polska granne på vår dörr och frågade oss om vi visste vart Robbert håller hus. Hon berättade att en av våra landlords har sagt att Robbert inte har betalat hyran på 6 veckor, och om han inte betalar snart kommer de att kasta ut alla hans saker ur lägenheten. De hade försökt ringa Robbert, men de fick inget svar. Amanda prövade sedan själv att ringa honom. Återigen; inget svar. We are now very worried. Vad tusan är det som pågår?

Det är som om han inte längre existerar.

Kommentarer
Postat av: Sara

What?! Det där låter ju hur konstigt som helst.

2009-03-16 @ 00:35:00
URL: http://sarapierre.blogg.se/
Postat av: AnnG

Gud vad orolig jag blev nu!

2009-03-16 @ 09:55:53
URL: http://kastasand.blogg.se/
Postat av: rawbert

Har ni fortf inte fått tag på honom?

2009-03-17 @ 18:56:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0