I guess we're all one phone call from our knees.

En del av att älska någon annan
är att lära sig att älska sig själv.


Kanske ska man ha lärt sig att älska sig själv redan innan man börjar älska någon annan. Kanske är det lättare då. Kanske kan man inte älska någon annan innan man har lärt sig att älska sig själv. Det är sådant jag tänker på i duschen.

När jag ser på mina föräldrar vet jag att det finns hopp. Usch vad klyschigt det låter. Men det är sant! Pappa älskar mamma precis som hon är. Någon som älskar mig trots att jag verkligen slarvar med att raka benen (jag hatar mina ben - de vill aldrig hålla sig lena och fina ens en hel dag) och gärna latar mig mer än jag borde (ligga på soffan och titta på film <3). Ja, någon som älskar mig trots (eller kanske snarare på grund av) allt som är jag - en sådan man ska det väl inte vara så förbannat svårt att hitta? Ha!

Jag lade mitt hår i en mittbena för första gången på länge. Imorgon ska jag kanske möblera om i mitt sovrum. Möblera om i mitt liv.

Kommentarer
Postat av: lina

alltså märd, du kommer hitta nån sån! jag trodde aldrig jag skulle vara bekväm med att inte raka benen inför en kille - men axel är den sista jag skulle skämmas inför. han älskar mig mest när jag är nyvaken med dålig andedräkt och ett skatbo på huvudet, hur klyschigt det än må låta! och jag lovar att det finns en sån kille för alla, det måste det göra, för jag har aldrig haft tur i kärlek och jag fick en sån!



jag håller tummarna för att allt blir såhär fint för dig med snart. och kanske är det på g? ;)

2010-02-08 @ 08:58:11
URL: http://ramlad.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0