Om en vecka finns det inte en enda tonåring i min familj. Jag känner mig gammal.

Idag shoppade jag med Sara för första gången. Vi köpte skor, mina gick på 167 kr. Jag köpte därefter ett par svarta jeans och två vårfina nagellack för totalt 178 kr. Jeansen sitter snyggt men är något för tajta, dock bör de töja ut sig - och för det där priset kan jag inte direkt klaga. Jäklarns fynd alltså! Och på Åhléns hittade jag min framtida hårfärg som jag kommer bära om cirka en vecka.

Något som inte följde med mig hem var den obeskrivligt fina klänningen jag hittade på Monki. Jag provade den såklart och den satt bra men jag blev så ledsen när jag såg den i sällskap med min bleka, trötta kropp att jag bestämde mig för att vänta en stund och kanske köpa den senare. Insåg att den kommer kännas mer rätt i sommar när jag fått lite färg. Så nu känner jag att jag verkligen vill ha den. Och allt annat inne på Monki också, såklart.

Och Bik Bok har verkligen fått sig ett uppsving den senaste tiden! Kikade bara in en snabbis och där fanns massor med fina kläder. Kanske blir jag tvungen att handla lite där också, om jag trotsar mitt vanligtvis så starka "jag är inte snål men rädd om pengarna"-lynne.

Tänkte nämna omständigheterna kring rubriken. Om en vecka blir min lillasyster alltså 20 år. H-E-R-R-E-G-U-D! Då kan hon inte längre skylla saker och ting på att hon är tonåring. Nä, skämt åsido. Hon är fin. Men att tiden gått så fort. Jag minns så väl när vi var små och pappa "berättade Farbrorn", eller när vi satt i bagageluckan på gamla volvon och räknade Nazistbilar. Men jag är i Uppsala nuförtiden medan hon är i Flen och jag önskar jag kände henne bättre idag än vad jag gör. Det går nog att ordna, hon är ju min sis :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0