Det händer mycket konstigt när man sover.

Jag har ett lite udda problem som ganska nyligen uppdagats: under natten kan jag helt plötsligt sluta andas och istället... jag vet inte hur jag ska förklara det annat än som gnyenden. Som pyttesmå andetag. Som om jag inte "kan" andas och kippar efter luft. Vad beror det på? Kanske hör det ihop med att jag drömmer? Hur gör jag för att det ska försvinna så att jag istället andas normalt hela natten (och inte irriterar/oroar sängkamraten)?

Kommentarer
Postat av: amanda

Jag tror nog att sängkamraten helt enkelt får stå ut: det ingår lite i rollen som sänglamrat att stå ut med konstigheter (och troligtvis mest tycka att de är gulliga).

2011-05-30 @ 12:08:39
Postat av: M

Haha ja du har rätt, konstigheter får han stå ut med ;) Men tänk om det faktiskt är så att jag har problem med att andas medan jag sover? :P

2011-05-30 @ 13:03:16
Postat av: amanda

Hehe, jag tror att det är rätt lugnt, du lär inte hux-flux sluta andas i sömnen. Det vore så himla underligt!

2011-05-31 @ 22:45:49
Postat av: Sara

Om du själv inte vaknar och känner dig dålig etc så känns det ju onekligen som Amanda har rätt :) det hoppas jag verkligen, för det är inte en kul grej att handskas med annars. Kolla bara på Stig-Ove; han måste ha en maskin som blåser luft konstant för att han ska få i sig tillräckligt med varje andetag, typ. Men för att lugna dig är det ju heeelt olika, för han kände verkligen av att något inte var rätt under natten och vaknade ju också helt plötsligt av att han inte fick in luften. Så du kan nog vara lugn (och din sovkompis får helt enkelt stå ut) så länge du inte mår dåligt av det hela :)

2011-06-01 @ 17:11:46
URL: http://sarapierre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0